TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 67338129
+371 28663933
latviešu
русский
 

Izraēla

 

Latvijas Republikas pilsoņi uz Izraēlu var doties bez vīzas un uzturēties līdz 90 dienām 6 mēnešu laikā.

 

Izraēlas vīza

Vīzas kategorija

Vīzas noformēšanas laiks

Latvijas Republikas nepilsoņiem

Tūristu vīza

5-7 d.d.

40 EUR

 

Izraēlas vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:


Pase ar vismaz 2 brīvām lappusēm (derīguma termiņam jābūt ne mazāk kā 6 mēneši, pēc atgriešanās dienas no ceļojuma)

1 fotogrāfija

anketa

aviobiļetes rezervēšana ceļojumam (turp un atpakaļ)

viesnīcas rezervēšana

vēstule no darba devēja par Jūsu ieņemamo amatu, ikmēneša algu, stāžu minētajā amatā

izdruka no personīgā bankas konta par naudas plūsmu pēdējo 3 mēnešu laikā

laulības apliecība oriģināls

bērniem līdz 18 gadu vecumam jāiesniedz dzimšanas apliecības oriģināls un abu vecāku atļauja ceļot (tā tiek parakstīta, personīgi ierodoties vēstniecības konsulārajā nodaļā)

 

 

Uzmanibu ! 

Vēstniecībai ir tiesības mainīt dokumentu saņemšanas noteikumus un atteikt izsniegt vīzu bez pamatojuma!

Paldies!
Mūsu menedžeris sazināsies ar Jums!